Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Mousse ze šampaňského, ganache z černého rybízu, pistáciovou vrstvu a konfitu z lesních plodů. Vše je elegantně vrstveno na korejském piškotu a máslové sušence pro harmonický a...
Křehký dezert s jemným krémem z lískových oříšků a čokolády s lískooříškovým praline. Spojuje delikátní máslové těsto a bohatou oříškovou chuť v každém soustu.
Náš cheesecake je lahodný krémový dezert s jemnou texturou a vyváženou sladkostí. Základem je máslový bezlepkový crumble, na němž spočívá bohatý krém z čerstvého sýra s lehkou...
Jednoporcová verze vlajkového dortu restaurace Café Imperial. Dort má lehký korpus s datlemi, krém z mléčné čokády a cukru moscovado a polevu z mléčné čokolády a karamelu.
Delikátní spojení vláčného brownie, sametového mousse ze 70% čokolády, křupavé čokoládové sušenky a voňavých kakaových bobů. Každé sousto je intenzivním zážitkem pro milovníky...
Jednoporcový měkký piškotový dort Opera s mandlemi Joconde s náplní z čokoládového krému s kávou a karamelem, šlehanou bílou čokoládou a polevou z hořké čokolády.
Křupavý crumble, jemný moelleux, nadýchaná pistáciová mousse a bohatá malinová ganache. Dezert plný kontrastů, kde se křehkost, hebkost a ovocná svěžest spojují v dokonalé...