Jednoporcový dezert z korpusu z lineckého těsta, lískových ořechů a kakaových bobů. Náplň tvoří jemný nugátový mousse s profiterolkou plněnou italským žloutkovým krémem Zabaione...
Jednoporcová verze vlajkového dortu restaurace Café Imperial. Dort má lehký korpus s datlemi, krém z mléčné čokády a cukru moscovado a polevu z mléčné čokolády a karamelu.
Jednoporcový měkký piškotový dort Opera s mandlemi Joconde s náplní z čokoládového krému s kávou a karamelem, šlehanou bílou čokoládou a polevou z hořké čokolády.
Dezert s vůní Orientu tvoří měkký pistáciový korpus, crumble s mandlemi a zeleným anýzem, náplň z pistáciové pěny s bílou čokoládou a višňový konfit. Poleva z bílé čokolády a...
Jednoporcový měkký piškotový dort s marcipánem a hořkou čokoládou. Náplň tvoří čokoládový mousse s meruňkovým konfitem, meruňkové pyré s hořkou čokoládou a likéry Grand Marnier...
Cestovní Tiramisu ve sklenici. Klasický italský dezert z krému mascarpone s vínem Marsala, s piškoty namočenými v kávě a Amarettu.
127
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací